Kvinde og kvinde imellem

Kvinde og kvinde imellem er en gruppe kvinder i følgeskab, der ud fra et kristent trosgrundlag med Gud og gæssene som rollemodeller ønsker at danne følgeskab hen over en periode på 8 måneder og med én heldags retræte.

Vi har i vores eget liv mødt mennesker og mærket oplevelser, som har været gode for os, men også som har været svære for os.

Vi ønsker at skabe en tryg ramme for et kærligt og omsorgsfuldt fællesskab, hvor vi kan dele liv med hinanden, hvor vi kan være os selv, dem vi er, med hele os.

Vi ønsker et følgeskab, hvor vi bliver opmærksomme på flere sider af os selv. Måske er vores tanker og adfærdsmønstre blevet en vane …måske skal vi sørge over det, som ikke kom til os, og det som blev os givet, som vi har det svært ved. Måske skal vi overvinde noget, og måske skal vi overgive os og mærke glæden og vores værd.

Vi ønsker et følgeskab med kvinder, som vi kender, og kvinder som vi ikke kender. Et omsorgsfuldt fællesskab hvor vores sårbarhed kan mødes af livsmod og kærlighed til os selv og hinanden.

Vores samlinger vil indeholde oplæg om kvinder fra bibelen, livshistorier, refleksion, snakke og stilhed.

Kristuskransen anvender vi som rammesættende, da den afspejler vores menneskelige grunderfaringer og tillige Jesu liv på jorden.

Kvinde og kvinde imellem er tværkirkeligt.
Vi relaterer os folkekirkeligt, ind i Oase menigheder samt andre opbakkende kirker, organisationer og personer.

Næste forløb af Kvinder i følgeskab er i Sindbjerg ved Vejle. Du finder programmet her...

Vores dagsprogram ved første møde finder du her...

Eksempel på normalt dagsprogram de følgende gange i storgruppen finder du her...

Et eksempel på et møde i vores små grupper finder du her...

Af initiativtager til
Kvinde og kvinde imellem

Gitte Lykke